ΕΡΩΤΗΣΗ

images-koyrsa.jpg

Προς Επιτροπές ελέγχου (Ελλανοδικών και Επιτροπή Ιπποδρομιών)

Κύριοι,

Σύμφωνα με την απόφαση που πήρατε (στις αποφάσεις Επιτροπής Ιπποδρομιών 21/2/2007) και συγκεκριμένα στην παράγραφο υπ’ αριθ. 2 λέτε τα εξής :

Μετά την διαβεβαίωση του Jockey Club της Σουηδίας, ότι ο αναβάτης Φ. Γιόχανσον δηλώθηκε να ιππεύσει στις ιπποδρομίες της 15/02/07, αλλά δεν ίππευσε επειδή ήταν αποκλεισμένος στην Ελλάδα, προσμετράτε και η ημέρα αυτή στην ποινή του (4 ιπποδρομιακές ημέρες).Σημειώνω ότι 15/02/07 ήταν Πέμπτη και εδώ δεν είχαμε ιπποδρομίες .

Και διερωτώμαι τι το διαφορετικό έχει ο εν λόγο συνάδελφος αλλά και οποιοσδήποτε αλλοδαπός που θα έρθει μελλοντικά να ιππεύσει στην χώρα μας και δεν υπόκεινται στους νόμους και τους κανόνες της ΦΕΕ και κατ’ επέκταση του Ελληνικού κράτους .

Οι νόμοι θέλω να πιστεύω είναι για όλους το ίδιο και σίγουρα αν δεν είναι για όλους το ίδιο δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αδικούν τους Έλληνες πολίτες και να ευνοούν τους αλλοδαπούς γιατί αλλοίμονο αν έχουμε πέσει τόσο χαμηλά .

Φέρνω ένα μικρό παράδειγμα για να καταλάβετε το άδικο που έχει συμβεί στην προκειμένη περίπτωση .Αν οποιοσδήποτε Έλληνας Αναβάτης τιμωρηθεί με ποινή δύο (2) ιπποδρομιακών ημερών ημέρα  Δευτέρα κανονικά θα μπορεί να ιππεύσει την επόμενη Δευτέρα σωστά ??? (δεν βάζω τις τρείς μέρες που μεσολαβούν μέχρι την εξέταση για συντομία του παραδείγματος) και συνεχίζω αν οποιοσδήποτε αλλοδαπός Αναβάτης τιμωρηθεί με την ίδια ποινή (2 ιπποδρομιακές ) σύμφωνα με την απόφαση αυτή δικαιούται να ιππεύσει την Παρασκευή το βρίσκεται σωστό ??? μήπως οι Έλληνες Αναβάτες χάνουν έναντι τον αλλοδαπών ???

Τι θα μπορούσε να γίνει ???

1)      Να τιμωρείτε με το τριπλάσιο ο αλλοδαπός αναβάτης ώστε να ισοσκελίζονται οι ποινές με τους Έλληνες αφού όπως βλέπουμε και στο παράδειγμα αν του είχε επιβληθεί ποινή (6 ιπποδρομιακών) θα ίππευε και ο αλλοδαπός Αναβάτης την επόμενη Δευτέρα και όχι Παρασκευή .

2)      Ας τιμωρείτε όπως πιστεύεται αλλά για την Ελλάδα θα ισχύει κανονικά η τιμωρία όπως και για τους Έλληνες Αναβάτες στην χώρα του ας τις μετράνε τις μέρες όπως θέλουνε παράδειγμα : Τιμωρείται με δύο ιπποδρομιακές Δευτέρα θα ιππεύσει την επόμενη Δευτέρα στην Ελλάδα αλλά στην χώρα του αν έχει ιπποδρομίες όλη την εβδομάδα θα μπορεί να ιππεύσει από Πέμπτη .

Πιστεύω ότι δεν είναι τόσο δύσκολο να καταλάβετε το άδικο που υπάρχει στην προκειμένη περίπτωση και να διορθώσετε-προσαρμόσετε τις ποινές ώστε να μην αδικούνται οι Έλληνες Αναβάτες και μάλιστα στην ίδια τους τη χώρα .

 

Υ.Γ. Παραθέτω και ένα link μήπως και χρειαστεί .

 

http://136.165.20.8/eip/Steward.htm

 

 

 

Advertisements
Explore posts in the same categories: ΤΣΕΡΓΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: