ΣΤΙΒΟΣ

stibos.JPG 

Καλησπέρα σε όλους του φίλους – φιλίππους που παρακολουθούν το blog .Δυστυχώς για μία ακόμα φορά έγιναν άνω κάτω οι ιπποδρομίες λόγο της ανικανότητας κάποιων η του ζαμανφουτισμού που τους διακρίνει ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΑΡ .και αναφέρομε στον επικεφαλής για την συντήρηση του στίβου κ. Πολυχρονιάδη .Πολλοί θα νομίσουν ότι πάω να καλύψω τον Σύνδεσμο Αναβατών και να ρίξω τα βάρη σε κάποιον άλλο αλλά δεν είναι καθόλου έτσι και εξηγώ .Όπως είδαμε ο Σύνδεσμος Αναβατών είχε προειδοποιήσει για την κακή κατάσταση του στίβου και παλαιότερα αλλά και πολύ πρόσφατα όμως ο κ .Πολυχρονιάδης μάλλον δεν έλαβε σοβαρά (συνήθης τακτική ) τις προειδοποιήσεις αυτές με αποτέλεσμα να αναβληθούν οι σημερινές ιπποδρομίες για αύριο .Ξέρω πολύ καλά ότι οι τεχνικές υπηρεσίες  παίρνουν δελτίο καιρού και ρωτάω : Δεν ήξεραν ότι έρχεται βροχόπτωση ??? Δεν θα έπρεπε να πάρουν τα κατάλληλα μέτρα ώστε να διασφαλιστεί η καλή κατάσταση του στίβου ??? Δεν θα έπρεπε να έχουν απαγορέψει τις προπονήσεις (στον εξωτερικό στίβο) για σήμερα το πρωί ώστε να αποκατασταθούν όσο γίνετε βέβαια οι ζημιές στο στίβο ??? Δεν θα έπρεπε βάσει του εγχειριδίου συντήρησης  να έχουν βάλει τον μεγάλο κύλινδρο στον στίβο (από το Σάββατο το απόγευμα )ώστε να γίνει όσο πιο συμπαγής μπορούσε η πίστα  και να μην έχουμε προβλήματα (τουλάχιστον μεγάλα) στην διεξαγωγή των ιπποδρομιών ??? ……….Και ρωτάω κ. Πολυχρονιάδη δεν έχετε αρμοδιότητα ??? δεν έχετε τα μέσα ??? τι συμβαίνει ???Σίγουρα ο Σύνδεσμος Αναβατών και κατ επέκταση οι Αναβάτες δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα και με κανέναν όταν όμως βλέπουν να τους εμπαίζουν – κοροϊδεύουν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να επαναφέρουν τα πράγματα στην τάξη

Όσο για αυτούς που υποστηρίζουν ότι οι Αναβάτες θα έπρεπε να ενημερώσουν νωρίτερα για την μη διεξαγωγή των ιπποδρομιών τους λέω ότι μπορεί και να έχουν δίκιο όμως δεν θα μπορούσαν να πάρουν αυτή την απόφαση χωρίς να εξαντληθούν τα όποια περιθώρια υπήρχαν για να αποκατασταθεί ο στίβος ώστε να γίνουν οι ιπποδρομίες .Τα περιθώρια αυτά βέβαια φρόντισαν οι αρμόδιοι να τα εξαντλήσουν  μάλλον με άλλο τρόπο παρά με την αποκατάσταση του στίβου .

      

ΤΣΕΡΓΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Advertisements
Explore posts in the same categories: ΑΡΘΡΑ

10 Σχόλια στο “ΣΤΙΒΟΣ”

 1. Πέτρος Says:

  ΟΛΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ
  Δεν είναι δα και εξυπνάδα να διαμαρτυρηθούμε ότι γιά το μόνο που δεν νοιάζετε κανείς στον ελληνικό ιππόδορομο , είναι γιά τον “καημένο” τον παίκτη , ο οποίος είναι και ο τελικόας “αιμοδότης” όλων.
  ΚΑτ’ αρχήν γιά να μην παραλείψω . Θερμά συγχαρητήρια γιά την ιδέα και υλοποίηση τοπυ blog. Τέτοιες ενέργειες πραγματικά μπορούν να αναβαθμίσουν και να “εκδημοκρατικοποιήσουν” με την έννοια του δημοσίου ελέγχου τον ελληνικό ιππόδρομο. ΄
  ΑΠό εκεί και πέρα όσον αφορά τη χθεσινή αναβολή. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ .Απαράδεκτοι και οι υπεύθυνοι γιά την τήρηση του στιβου , απράδεκτοι όμως και οι αναβάτες.
  Τι εννοώ . Έχετε δίκαιο οι αναβάτες να διαμαρτύρεστε γιά την ποιότητα του στίβου. Εγώ ένας άσχετος μπορώ να κατάλάβω ότι η στοιχειώδης πρόνοια εάν ελαμβάνετο από τους υπευθύνους δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα .
  Και λοιπόν Μήπως όμως δεν ιππεύσατε μέχρι σήμερα σε πολύ χειρότερες συνθήκες … Σϊγουρα ΝΑΙ . Και τότε φαντάζομαι υπήρχαν κίνδυνοι και μάλιστα μεγαλύτεροι . Και όμως ιππεύσατε . Αρα και χθς μπορούσατε .
  Και έπρεπε να ιππεύσετε εάν σκεφτόσασταν και λίγο και τους παίκτες. Ξέρετε πόσος κόσμος έκανε το πρόγραμμά του με βάση τις κούρσες. Ξέρετε πόσοι άνθρωποι ταξίδεψαν από τα χωριά τους στην επαρχία γιά να βρεθούν στα πρακτορεία και πόσοι άλλοι στις μεγάλες πόλεις διήνυσαν μεγάλες αποστάσεις. Αυτούς δεν του μετράτε. Και όμως όλοι αυτοί διαφώνησαν με την πράξη σας ακόμα και εάν είχατε δίκαιο και την καταδίκασαν .
  Εάν πραγματικά κόπτεστε γιά τον ελληνικό ιππόδορμο (και δεν αναφέρομαι σε εσάς προσωπικά που σας εκτιμώ και σας πιστώνω με μεγάλο θαυμαστικό γιά την ίδρυση του blog ) τότε θα μπορούσατε να ιππεύσετε κανονικά με ένα μαύρο περιβραχιόνιο στο χέρι ή αφού ιππεύσετε κανονικά να αρνηθείτε να προπονήσετε τα άλογα την επομένη ημέρα. Εκεί θα σας έδιναν όλοι δίκαιο και θα δικαιολογούσαν παρόμοια ενέργειά σας στο μέλλον.
  ΑΛλά αυτά θα γίνονταν μόνο εάν υπήρχε πραγματικός σεβασμός στον “φίλιππο” και στις ελληνικές ιπποδρομίες.
  Τέλος πάντων στον ελληνικό ιππόδρομο έχουμε συνηθίσει τα μπρος πίσω . Ευτυχώς, εγώ προσωπικά θεωρώ ότι η ενέργεια της αναβολής ήταν ένα μικρό πταίσμα σε αντίθεση με την ίδρυση του blog που ήταν ένα σημαντικό βήμα μπροστά και εκτιμώ ότι σε λίγο καιρό θα ακολουθήσουν πολλα τέτοια.
  Και κάτι τελευταίο . μην επηρεάζεστε να γράφετε ότι θέλετε και ότι πιστεύετε(αφορμμή το σχόλιό σας ότι μερικοί διαφώνησαν να γράφετε την εκτίμησή σας γιά τα άλογα πριν τις κούρσες) . Δεν είναι δυνατόν κάποιοι παρεξηγιάρηδες να καθορίζουν τα πράγματα, απλά αυτοί κάνουν πιό πολύ φασαρία από τους υπολοίπους , και αυτοί όμως με τον καιρό έτσι θα βοηθηθούν να καταλάβουν περισσότερο τα πράγματα

 2. Νίκος Παπαδάκης Says:

  Της “ιεροδούλου το κιγκλίδωμα” θα γινόντουσαν χτες οι κούρσες. Είτε φταίει ο Πολυχρονιάδης, είτε ο ξε-Πολυχρονιάδης.
  Για σήμερα δεν ξέρω.
  Όσοι θέλουν να γίνονται οι ιπποδρομίες μέσα στη λασπουριά, δεν έχουν ξαναπαίξει φαίνεται ιππόδρομο …
  Ισχύει το “έχουν γνώσιν οι φύλακες, όταν λένε οι τζόκεϋ “δεν καβαλάμε”.
  Εμείς στο Δέλτα μέχρι κεραυνό έχουμε φάει, στα τρισήμιση μέτρα, μιά φορά που μας είχαν διώξει και γίναμε παπιά όλοι. Όπως γίνεται αντιληπτό όλοι εξύβριζαν χυδαίως, αλλά να φάμε κεραυνό πάει κι έρχεται. Να τα χάσουμε και από χέρι ;

 3. Νίκος Παπαδάκης Says:

  Δεν είδα τα τρακτέρ να βγαίνουν σήμερα στο στίβο.
  Μήπως επειδή δεν ήταν κανονική μέρα ιπποδρομιών δεν δούλευαν ;
  Στις πρώτες κούρσες νομίζω ήταν χάλια και κάπως στέγνωσε από την 6η και μετά.
  Ο Πάϊρατ πρέπει να επηρεάστηκε όπως και ο Πολίς Χορς ενώ ο Θεοδωράκης διέγραψε δύο …

 4. ΚΥΡ Says:

  Επρεπε να σκεφτειτε και τους παικτες και να καβαλησετε με κινδυνο της ζωης σας επειδη καποιοι – μαζι κι εγω – ταλαιπωρηθηκαν Αν ομως οι κουρσες ειχαν αποτελεσματα τρελα τοτε παλι εσεις θα φταιγατε.Οποτε; Κορώνα κερδιζουμε γράμματα χάνετε, και εμεις οι παικτες συνεχιζουμε απτοητοι το παιχνιδι που… γνωριζουμε καλύτερα απο τον καθένα.Το παιχνιδι της δικαιολογησης του εαυτου μας.Ποτε δε φταιμε εμεις, παντα εχουμε διαλεξει το καλυτερο αλογο ,ειμαστε οι καλυτεροι απο ολους κι αν ειμαστε για φυλακη φταινε οι ατιμοι αναβατες που… τραβανε τα αλογα που εχουμε παιξει.Α, κι επειδη ακουσα πως θα βρεξει το Σ/Κ κι εγω θα ερθω απευθειας απο τριημερο στον ιπποδρομο, κοιταξτε να καβαλησετε ακομα και με τυφωνα γιατι θα ‘χω κανει και τοσο δρομο για να παιξω, μη μεινω χωρις να παρω την (ιπποδρομιακη) δοση μου για να γλυτωσουν μερικοι αναβατες.

 5. Πέτρος Says:

  ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ
  Δεν είδα και κανένα να κινδύνευσε . Ή μήπως ήταν καλύτερος ο στίβος την Τρίτη. Εγώ στην τηλεόραση δεν είδα τον Φίλιππο να μιλά τόσο γιά την σωματική ακεραιότητα όσο γιά την κακή κατάσταση του στίβου που έχει συνέπεια ακόμα και την θανάτωση των αλόγων (και ορθώς μίλησε) .
  Γιά να μην παρεξηγούμαστε όμως.
  Κανείς δεν είπε ότι η κατάσταση του στίβου ήταν καλή. ΚΑΝΕΙΣ . Κάθε άλλο. Αυτά τα είπε και τα ανέλυσε και ο κ. Τσεργάς.
  Κανείς δεν λέει ότ πρέπει οι αναβάτες να ιππεύουν με κίνδυνο . ΚΑΝΕΙΣ. Εγώ δεν έχω καβαλήσει άλογα (κάθε άλλο) αλλά η κοινή μου λογική λέει ότι οι αναβάτες πέρυσι ίππευσαν αρκετές φορές με απείρως χειρότερες συνθήκες. ΑΡΑ ή δεν υπήρχε πραγματικός κίνδυνος την Δευτέρα ή όταν στο παρελθόν ίππευσαν οι αναβάτες με χειρότερες συνθήκες τότε είναι απαράδεκτοι γιατί κινδύνευαν κατά τρόπο αδιανόητο οι ίδιοι, και δεν τους αξίζουν συγχαρητήρια γι’ αυτό. (εκτός και εάν κανείς πιστεύει ότι την Δευτέρα είχε τυφώνα οπότε μάλλον δεν έχει δει τυφώνα στην ζωή του , ούτε στην τηλεόραση…)
  ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΨΗ
  Η παραπάνω είναι η μία όψη. Η άλλη όψη λέει τα παρακάτω
  Όταν παρέχω κάποιο προιόν οφειλω να σέβομαι κυρίως τους πελάτες μου. Και βεβαίως πελάτες μου είναι αυτοί παίζουν (έστω και γιά την δόση τους, εκτός κανείς πιστεύει ότι υπάρχει άνθρωπος που παίζει στο τζόγο του ιπποδρόμου γιά φιλανθρωπικούς σκοπούς και γιά τα ευαγή ιδρύματα …. ) .
  Αυτό σημαίνει κατ’ αρχήν ότι φροντίζω να έχω ένα σταθερό πρόγραμμα ιπποδρομιών . Ιπποδρομίες να γίνονται και σε συνθήκες βροχής και να αναβάλλονται όταν έχει ακραίες καιρικές συνθήκες .
  Επίσης σημαίνει ότι φροντίζω να έχω καλό στίβο . Και μόνο δάκρυα δεν προκάλεσε η ανακοίνωση του ΟΔΙΕ ζητώντας συγνώμη από τους φιλίππους και αποσείοντας οποιαδήποτε ευθύνη εκ μερους του . Ο πρώτος υπεύθυνος γιά την κατάσταση του στίβου είναι αυτός.
  Τρίτον σημαίνει υπεύθυνη στάση από όλους τους φορείς. Και γιά πείτε μου μέχρι σήμερα ποιά είναι η συγκεκριμένη αντίδραση (οχι συζητήσεις) γιά την απαράδεκτη κατάσταση του στίβου μέχρι σήμερα των αναβατών. Μήπως πραγματοποίησαν στάση από τις προπονήσεις τους (εκτός και εάν δεν το έμαθα) . Εαν το είχαν κάνει αυτό πρώτα, όλοι θα έλεγαν ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥς την Δευτέρα . Διότι οι άνθρωποι θα είχαν προειδοποιήσει όλους.

  Εγώ πάντως αντιλαμβάνομαι ότι δεν είναι τόσο σημαντικό πράγμα η αναβολή ή όχι της Δευτέρας , που πιθανότατα θα γινόταν “της ιεροδούλου το κιγκλίδωμα” όπως εύστοχα αναφέρει ο κ. Παπαδάκης και ας είμασταν χαμένοι από χέρι ((ουτως ή άλλως θα προσθέσω εγώ) .
  Το πιό σημαντικό , όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ μακριά από το κτιριο του ιπποδόμου είναι ότι πραγματικά κανείς φορέας του ελληνικού ιπποδρόμου δεν δείχνει καμία διάθεση να παλέψει γιά να φύγει από το τέλμα του. ΑΥΤΟ. και οι αναβάτες με την συμπεριφορά τους αυτό έδειξαν. Και ακόμα και εάν κατ’ ουσία είχαν δίκαιο γιά την αναβολή στα μάτια μου το έχασαν , οχι γιά τον λόγο ότι εγώ και κάποιοι άλλοι δεν πήραμε την δόση μας την Δευτέρα αλλά την Τρίτη , όσο γιά το γεγονός ότι μου έδειξαν ότι δεν με σέβονατι και δεν με λογαριάζουν πραγματικά. Και κρίμα γιατί οι αναβάτες μέχρι σήμερα είναι ο φορέας που στα μάτια μου είναι ο σχετικά περισσότερο αξιόπιστους από όλους τους υπολοίπους (ή έστω λιγότερο δυσφημσιμένους) ακόμα και εάν είναι ο εύκολος στόχος δικαιολόγησης των εαυτών μας (όπως λέει Ο ΚΥΡ).
  Αυτό το νόημα Είχε ο τίτλος ΟΛΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ !!! Και ισχύει !!! Σίγουρα κάποτε στο μέλλον τα πράγματα θα είναι καλύτερα Αλλά πόσο σύντομα…. ; !

 6. ΑΝΤΩΝΗΣ ΕΥΔΑΙΜΩΝ Says:

  Κύριε Τσεργά,

  Πολύ καλό το άρθρο σας σχετικά με την αναβολή των Ιπποδρομιών αλλά πουθενά δεν γράφεται ότι οι Ελλανοδίκες είχαν επιτρέψει την διεξαγωγή των ιπποδρομιών, επομένως ένα από τα δύο πράγματα θα πρέπει να συμβαίνει, ή οι Ελλανοδίκες είναι ανίκανοι ή οι αναβάτες είναι ανεύθυνοι.

  Θα χαιρόμουν πολύ να μάθω τη γνώμη σας.

  Ευχαριστώ

  Αντώνης Ευδαίμων
  Ιδιοκτήτης δρομώνων ίππων

 7. Booktrader Says:

  Με μεγαλη λυπη σημερα, διαπιστωσα πως καποιος ο οποιος αυτοαποκαλει τον εαυτο του, δημοσιογραφο και εχοντας σαν δυναμη μια ιστοσελιδα και μια σελιδα σε μια αθλητικη εφημεριδα, ασκει απαραδεκτη και εξευτελιστικη κριτικη απεναντι στους αναβατες των Ελληνικων ιπποδρομιων.
  Απο τα γραφομενα του και μονο μπορει ο οποιοσδηποτε να καταλαβει, πως ο κυριος μπορει να δηλωνει πως ειναι οτι θελει, αλλα φιλιππος οσο και να θελει δεν θα καταφερει να γινει ποτε…
  Συγγνωμη κυριε ξερολα δημοσιογραφε να σας ρωτησει κατι ενας κατοικος Αγγλιας
  Μηπως γνωριζετε τι ωρα ξεκινησαν να πεφτουν τα καρεκλοποδαρα?
  Μηπως ηταν περιπου δυο ωρες πριν την καθορισμενη εναρξη των ιπποδρομιων?
  Ειναι ποτε δυνατον οι αναβατες να αποφασισουν το πρωι για κατι που εγινε στη μια το μεσημερι?
  Μηπως μπορειτε να μας πειτε ποτε οι Ελλανοδικες αποφανθηκαν για το στιβο οτι ειναι καταλληλος για ιπποδρομιες?
  Απο το 4ο οροφο με ουισκακι,στραγαλακι και τα συναφη μπορει ο οποιοσδηποτε να κρινει τι ειναι σωστο και τι ειναι λαθος, αν οι αναβατες ειναι χαιδεμενοι ή οχι, και αν το Φαληρο ηταν Δολοφονικο η οχι (που στο Φαληρο κρατουσε νερα μονο στο παραθυρο, στη στροφη δηλαδη πριν την ευθεια οπου εκει εξαναγκαζοντουσαν ολοι να περνανε 3η ροδα για να μην πεφτουν στη λιμνη, εκτος βεβαια απο τους ‘αμασητους’ που μπαινανε μεσα για να γλυτωσουν μηκη).
  Για πειτε μας και κατι αλλο ποσα αλογα χαθηκαν σε μια τετραετια στο Φαληρο και ποσα χαθηκαν στη τετρατια του Μαρκοπουλου?
  Απο κατι τετοιους ασχετους τα χουν παρει οι τζοκευ στο κρανιο και μας κανουν τον ταφο καθε φορα που τους δινεται η ευκαιρια.
  Και μετα σου λενε φταινε οι αναβατες και δεν φταιμε εμεις που ψαχνουμε να βρουμε αφορμη να τους τα χωσουμε…

  Υ.Γ Αληθεια θεωρεις τον εαυτο σου ικανο και Φιλιπππο ετσι ωστε να μαθεις σε ενα παιδακι να παιζει ιπποδρομο?
  Εχεις εσυ τις απαιτουμενες γνωσεις ή μια σωστη λογικη?

  Υ.Γ Χιλια συγγνωμη που θα το δειτε δυο φορες αλλα κοκκινησα οταν διαβασα το κειμενο του κυριου και επαθα μπλακ αουτ.
  Υ.Γ1 Πρωτα ειμαστε σιγουροι για αναβατες και αλογα και μετα γινονται οι κουρσες και ας χαθουν και 100 ιπποδορμιακες.
  Στην τελικη αν γουσταραν να μη χανανε ουτε μια κουρσα ας κανανε στιβο all weather αφου δεν τον κανανε ομως ας υποστουν τις συνεπειες.
  Παντως οι φιλιπποι δεν φταινε , αλλα και κανενας απο εμας δεν εχει την ικανοτητα να κρινει αν πρεπει να καβαλησουν η οχι παρα μονο οι ιδιοι.
  Αυτοι θα τρωγανε το κεφαλι τους και οχι εμεις…

 8. Νίκος Παπαδάκης Says:

  Σήμερα ορυόταν ο Φίλιππος στο κινητό να γίνει συντήρηση.
  Τελικά και στις σημερινές ιπποδρομίες έχω τη γνώμη ότι μερικά άλογα δεν μπορούσαν να αποδώσουν – για λασπιάδες τύπου Γρυμαίου είναι αυτοί οι στίβοι.
  Δεν μου αρέσει η φάση όταν έχει τέτοιο χάλι.
  Υπάρχει πάντως και η θεωρία που μπορεί να αποβεί χρήσιμη κάποιες φορές για τα διετή-τριετή που δείχνουν φόβο στη λάσπη και τα σβήνεις. Αν παρατηρήσετε θα δείτε τα 4ετή και άνω προχωράνε κανονικά στη λάσπη ενώ τα μικρά, άλλο λίγο άλλο πολύ, φοβούνται.

  Πάντως οι φίλιπποι σαν τον Πέτρο είναι πολύ ανυπόμονοι.
  Πρέπει να έχετε το γνώθι σαυτόν.
  Μεθαύριο που θα πάτε διακοπές στο Σαιν Τροπέζ νομίζετε ότι με το που θα σκάσετε μύτη θα σας την πέσει η Μπριζίτ Μπαρντό ;
  Πριτς.
  Θα έλθει, στοιχηματίζω, ένας κλοσάρ του Σηκουάνα να σας κάνει παρέα και μετά θα τσακωθείτε και με τα γκαρσόνια στην πλαζ.
  Να μάθετε να έχετε υπομονή !

 9. ΤΣΕΡΓΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Says:

  ΑΝΤΩΝΗΣ ΕΥΔΑΙΜΩΝ Says:
  Φεβρουαρίου 14th, 2007 at 15:20 e
  Κύριε Τσεργά,

  Πολύ καλό το άρθρο σας σχετικά με την αναβολή των Ιπποδρομιών αλλά πουθενά δεν γράφεται ότι οι Ελλανοδίκες είχαν επιτρέψει την διεξαγωγή των ιπποδρομιών, επομένως ένα από τα δύο πράγματα θα πρέπει να συμβαίνει, ή οι Ελλανοδίκες είναι ανίκανοι ή οι αναβάτες είναι ανεύθυνοι.

  Θα χαιρόμουν πολύ να μάθω τη γνώμη σας.

  Ευχαριστώ

  Αντώνης Ευδαίμων
  Ιδιοκτήτης δρομώνων ίππων

  Κύριε Ευδαίμων με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζω στο blog μου και λέω με μεγάλη χαρά γιατί στα μάτια τα δικά μου τουλάχιστον πάντα θεωρούσα αλλά και θεωρώ ότι είστε ένας ιδιοκτήτης κόσμημα για τον ιπποδρομιακό κόσμο.Για την ερώτηση σας έχω να πω το εξής :
  1ον Οι κ. Ελλανοδίκες έκριναν ότι ο στίβος είναι κατάλληλος για ιπποδρομίες αφού πρώτα πήραν από το προεδρείο των Αναβατών εγγραφή δήλωση ότι αρνούνται να ιππεύσουν.Αν σημαίνει κάτι αυτό ??? θεωρώ ότι σημαίνει πολλά.
  2ον Οι κ. Ελλανοδίκες ποτέ μα ποτέ δεν υπογράφουν ότι ο στίβος είναι κατάλληλος η ακατάλληλος για ιπποδρομίες αφού για να υπογράψουν κάτι τέτοιο σημαίνει ότι παίρνουν και τις ευθύνες για τυχόν προβλήματα που θα παρουσιαστούν κατά την διάρκεια των ιπποδρομιών στο στίβο.
  3ον Οι κ. Ελλανοδίκες προσέρχονται στις ιπποδρομίες περίπου 1 ώρα πριν την έναρξη τους που σημαίνει ότι δεν έχουν καμία γνώμη για τον στίβο δηλαδή σε τι κατάσταση είναι.
  4ον Οι κ. Ελλανοδίκες δεν είπαν πως έκριναν κατάλληλο τον στίβο ,τον περπάτησαν ολόκληρο ??? η απλώς περπάτησαν μπροστά στην εξέδρα και έβγαλαν το συμπέρασμα η έκαναν κάποιες μετρήσεις άγνωστες προς όλους εμάς ???
  5ον Και τελευταίο οι κ. Ελλανοδίκες άσχετα με την ανακοίνωση που έβγαλαν μην λησμονούν ότι κάποιος ανάμεσα τους είχε την γνώμη ότι ο στίβος δεν είναι σε καλή κατάσταση όμως με την διαδικασία της ψηφοφορίας (που πολύ σωστά γίνεται) αποφάνθηκαν ότι ο στίβος είναι εντάξει.
  Δεν ξέρω αν εμείς (αναβάτες) είμαστε ανεύθυνοι η αν οι κ. Ελλανοδίκες είναι ανίκανοι όπως λέτε ξέρω όμως ότι ο ιπποδρομιακός κόσμος έχει πέσει σε λήθαργο και χρειάζεται ένα δυνατό ταρακούνημα γιατί με μαθηματική ακρίβεια οδεύουμε προς την καταστροφή.Ευελπιστώ ότι με τον καινούργιο Ελλανοδίκη (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ με 35ετή πείρα ) που ήρθε από το εξωτερικό θα γίνει μία αρχή χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μας για να ανακάμψουν οι ιπποδρομίες από το τέλμα που έχουν μπει.
  Υ.Γ. Σημειώνω ότι με τον κ. Ευδαίμων δεν είχα ποτέ κάποια επαγγελματική συνεργασία για να μην νομίσουν κάποιοι ότι αυτά που αναφέρω περί ιδιοκτήτη κόσμημα αποσκοπούν κάπου.Απλά αυτή είναι η άποψη μου και τίποτα παραπάνω.

  ΤΣΕΡΓΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 10. ΤΣΕΡΓΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Says:

  Φίλε Booktrader για τον δημοσιογράφο που αναφέρεις (κ. ΤΣΕΤΣΟΣ) νομίζω ότι απλά έκανε λάθος εκτίμηση της κατάστασης και τίποτα παραπάνω .Πάντως εγώ δεν είδα λασπωμένο τον κ. ΤΣΕΤΣΟ ώστε να έχει γνώμη ο ίδιος για τον στίβο.Τώρα για το αν ήταν παρών μπορεί να ήταν και καλό θα είναι να μας πει δημόσια με ποιον τρόπο έκριναν οι κ. Ελλανοδίκες ότι ο στίβος είναι σε καλή κατάσταση και ότι μπορούν να διεξαχθούν ιπποδρομίες ώστε να μάθουμε και εμείς οι ανεύθυνοι αναβάτες που κάναμε το λάθος.Όσο για το χαϊδεμένοι και με τις λιγότερες απώλειες εννοεί οικονομικές βέβαια θα χαρώ πολύ να γράψει κάποιο άρθρο ώστε να δούμε αν και κατά πόσο είμαστε αυτό που λέει.Α και κάτι ακόμα το να μην ιππεύσουμε ήταν απόφαση όλων των αναβατών οπότε για κυρώσεις το βλέπω λίγο δύσκολο αφού θα πρέπει να τιμωρηθούν όλοι για να καλύψουν την τρομακτική ανικανότητα – ανευθυνότητα που δείχνουν κάποιοι άλλοι.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: